Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Полк. Александър Александров от Има такъв народ коментира по

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Полк. Александър Александров от Има такъв народ коментира по
Коментари Харесай

Полк. Александров: Обвиненията в руски шпионаж могат само да навредят на националната ни сигурност

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Полк. Александър Александров от " ИТН " разяснява по телевизия 7/8 по какъв начин се отразява въпросът с " съветските шпиони " на страната и защитата ни:

" Случаят с обвиняването в шпионаж е необикновен. Надяваме се, че обвиняването в лицето на покуратурата ще даде доказателства и в това време съдът ще даде заслужено решение. Искам да посоча, че НАТО няма лични огромни разгърнати структури за разузнаване, а разчита на разузнаването на всички страни - членки. Може би и поради това е този удар върху националното разузнаване и в нашата страна. Би следвало в МО и във военното разузнаване да се вземат съществени ограничения, само че не мога да се съглася с мнения на експерти с едни обобщаващи оценки за военното разузнаване, че например системата за защита била пробита. С този съответен случай желаят да се реализиран цели, които не са в полза на националната ни сигурност. Българското военно разузнаване има големи обичаи. То има мощен потенциал - кадрови и учредителен. Оценките са изключителни, те не престават и в този момент. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР